Rover Stonex S900A New 2020

Stonex S900A New je že šesta generacija GNSS sprejemnika serije S9 s še boljšimi karakteristikami je zadržala ugodno ceno.

Lastnosti:
 • Hemisphere Survey GNSS chip z 800 kanali
 • GPS, GLONASS, GALLILEO, COMAPASS,…
 • terenska programska oprema Stonex Cube A
 • Terenski kontroler Stonex S40

Promocijska cena za GPS rover S900A New z odprtimi vsemi “OPCIJAMI”: 9.299,00€+DDV

Stonex R35

Totalna postaja R35 je narejena z visoko zmogljivo optiko

Lastnosti:
 • WinCE 5.0
 • neskončni vijaki
 • bočna tipka za meritev
 • 500m brez reflektorja
 • 2" kotna natančnost
 • USB, mini USB
 • BLUETOOTH, POVEŽITE S GPS sprejemnikom
 • programska oprema SurvCE ali Field Genius

Cena sedaj: 5.,980€+DDV

Geodetski GPS Rover S850A

Geodetski GPS Rover S850A NOVA LINIJA STONEX sprejemnikov 2020!

Lastnosti:
 • Hemisphere Survey GNSS chip s 700 kanali
 • GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS, IRNSS, SBAS, L-band
 • Stonex CUBE A
 • terenski kontroler S40 II

Promocijska cena za GPS rover S850A : 7.524,00€+DDV
Akcije

Natančna, učinkovita in preprosta totalna postaja
Stonex R20 združuje funkcionalnost in zanesljivost. Optimalna merilna zmogljivost do 5000 m s prizmo, 600 m brez prizme in kotna natančnost 2 ″.

Visoko zmogljiv teleskop z osvetljenim križem zagotavlja najboljšo kakovost merjenja v vseh svetlobnih pogojih. Vgrajeni programi naredijo postajo primerno za vse vrste gradbišč, kataster, kartiranje in zakoličbo.

Z Stonex R20 lahko preko Bluetooth povezave priključite tudi zunanji kontroler, ki omogoča uporabo terenske programske opreme po meri.

MERITVE DOLŽINE
Z uporabo tehnologije digitalnega faznega laserskega dosega R20 zagotavlja visoko natančnost merjenja: 600 m brez prizme in do 5000 m z eno prizmo z milimetrsko natančnostjo.

HITRO, TOČNO, ZANESLJIVO
Merjenje razdalje v eni sekundi z natančnostjo 2 mm naredi vsako delo izjemno stroškovno učinkovito in zanesljivo. Široka paleta aplikacijske programske opreme omogoča izvajanje geodetskih nalog neposredno na terenu.

EN DAN NEPREKINJENEGA TERENSKEGA DELA
Zahvaljujoč zasnovi z malo potrošnjo energije R20 zagotavlja možnost neprekinjenega delovanja več kot 22 ur.

SENZORJI TEMPERATURE IN TLAKA
Spremembe temperature in tlaka negativno vplivajo na natančnost meritev razdalje. R20 spremlja spremembe in samodejno prilagaja izračune dolžine.

Robustna tipkovnica in barvni zaslon
Tipkovnica z velikimi razpoložljivimi tipkami, primerna za terensko delo in v rokavicah. Barvni LCD zaslon je visoko kontrastni in popolnoma viden na neposredni sončni svetlobi.

Stranski gumb za sprožitev meritev in vijaki za fino premikanje z loputo
Na strani instrumenta je tipka s senzorjem za sprožitev meritev, zelo praktična za hitre meritve. Vijaki s finim premikom imajo loputo kot zavora, zelo natančni in zanesljivi.

Povezljivost USB
Hiter prenos podatkov prek pomnilnika USB v obe smeri. Bluetooth R20 omogoča povezavo z zunanjim krmilnikom in uporabo dodatne programske opreme, kot je STONEX CubeA.

 

Prenesi brošuro Totalna postaja Stonex R20

Cena: 3.100,00€ +ddv

 

O nas

Skušamo vam zagotoviti najugodnejši nakup geodetskih instrumentov in opreme v Sloveniji, da pri tem kvaliteta ni vprašljiva Instrumenti STONEX imajo 2 leti tovarniške garancije brez doplačila, kar dokazuje prepričanje proizvajalca v lastno proizvodnjo. Servis zagotavljamo pri nas, z zunanjimi sodelavci. Sodelujemo z, v tem trenutku, največjim podjetjem za prodajo in servis geodetskih instrumentov na Hrvaškem, Geosustavi d.o.o., ki nam zagotavlja popolno podporo... Več>>

Splošne informacije

Prosimo vas, da si preberete splošne informacije uporabe spletne strani www.geobiro.si. Ti pogoji vas zavezujejo od trenutka vstopa na naš portal in veljajo na vseh delih portala. Ob uporabi našega portala se šteje, da ste seznanjeni z vsemi pogoji ter da se strinjate z njimi. Imamo pravico, da kadarkoli spremenimo pogoje z ažuriranjem informacij. Dopuščamo možnost za nepravilnosti podatkov, slikovnega, zvočnega in tekstovnega materiala na spletni strani. Obvezujemo se, da bo poslovanje spletne strani potekalo v skladu z veljavno zakonodajo. Objavljene fotografije so lahko tudi simbolične. Vse cene na spletni strani ne vsebujejo davka na dodano vrednost, razen v primerih ko je to drugače določeno. Dopuščamo možnost omejitev v dostopu, zaradi tehničnih in drugih razlogov.

Lokacija in delovni časNajdi

Naš naslov:
Sokolska 45
SI-2000 Maribor
info@geobiro.si
Odpiralni čas:
Pon. do Pet. 8.00 do 16.00
Sobota 8.00 do 12.00

Hiter kontaktPošlji


Na vrh
Login
Publish a login form or anything you want to this position.
Register
Publish a registration form or anything you want to this position.